logo


 

 


programma

EI#3/polytalent is een driedaagse tentoonstelling met recente werken van de residerende kunstenaars en gastkunstenaar Herman Brood. Voor de actieve bezoeker is er een uitgebreid randprogramma met tal van workshops, poppenkast, optredens, een ecologische markt met handgemaakte producten,... Nieuw dit jaar is onze evenementenhal -de zgn. eierdoos- op een steenworp van onze tentoonstellingsruimte!

VRIJDAG 3 MEI 2013

- 20.00u - 20.15u: openingsact  EI#3/polytalent
- 20.15u - 20.30u: korte introductie gastkunstenaar door gastspreker Koos Van Dijk (manager Herman Brood) + muzikale begeleiding Romanza Brava
- vanaf 20.30u: aanvang receptie – muzikale begeleiding DJ

Randanimatie:
- 22.00u: workshop t-shirts drukken (zeefdruk)

ZATERDAG 4 MEI 2013
- 13.00u – 21u: doorlopende tentoonstelling
- 14.00u - 18u: ‘Jong Creatief’  i.s.m. buurtwerking bloemekenswijk (EIERDOOS) - workshops tekenen, schilderen, boetseren, zeefdruk, naaien, vilten en circustechnieken en 'pimpen' met gerecycleerde materialen)
- Vanaf 20.00u: ‘VogelFest’- live optredens i.s.m. buurtwerking bloemekenswijk (EIERDOOS)

Randanimatie:
- 14.00u - 21.00u: ‘Café Artistique
- 18.00u - 18.45u: poppenkastvoorstelling ‘Kijk eens naar het vogeltje’ door ‘Alles loopt op Rolletjes’ (EIERDOOS)*

* Met gratis chocomelk én koek voor alle aanwezige kinderen

ZONDAG 5 MEI 2013
- 13u - 20u: doorlopende tentoonstelling
- 13u - 18u: ‘Eco Urban Crafts Market’ i.s.m. Oase Gantoise – muzikale begeleiding DJ (EIERDOOS)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 
expo

Op EI#3/polytalent worden enkele recente werken getoond van de residerende kunstenaars en gastkunstenaar Herman Brood. Deze tentoonstelling is een boeiende mix van schilderkunst, sculpturen/installaties, grafiek en (interieur)vormgeving, aangevuld met enkele originele werken en objecten van Herman Brood.

Residerende kunstenaars:

Stien Bekaert (grafiek)
Marinette Vande Vyvere (schilderijen, ruimtelijke sculpturen)
Chantal Vande Vyvere (schilderijen)
Stephen Verstraete (lichtsculpturen, bewegende installaties)
Steven De Jonge (installaties, interieur, theater)
Jochen Samson (schilderijen, beelden)
Benjamin Van Oost (design/vormgeving, assemblages)

en gastkunstenaar Herman Brood (NL)


 PREVIEW KUNSTENAARS (updates volgen):


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

randactiviteiten

EI#3/polytalent biedt voor ieder wat wils... We nodigen bezoekers van de tentoonstelling dan ook graag uit om even te ontspannen of zelf aan de slag te gaan tijdens een van de diverse randactiviteiten:

Naar jaarlijkse traditie zal EI#3 van start gaan met de befaamde openingperformance met korte voorstelling van de residerende kunstenaars. Hierna volgt een beknopte inleiding op de gastkunstenaar door dhr. Koos Van Dijk (gewezen manager Herman Brood) en een spetterende accoustische medley i.s.m. enkele leden van Brood's legendarische begeleidingsband The Wild Romance.

Wie graag eens eigenhandig een t-shirt willen bedrukken kan terecht op de zeefdrukworkshop. En wie de handen uit de mouwen steekt wordt beloond... Iedere deelnemer gaat naar huis met een uniek vogelnest-souvenir!

Jong Creatief: in de afgesloten 'eierdoos'-ruimte kunnen jonge kunstenaars-in-spé eigenhandig een schilderij, tekening of boetseerwerk maken of meedoen aan een van de workshops (vilten, naaien, zeefdrukken, circustechnieken, 'pimpen' met gerecycleerde materialen). De allerjongsten kunnen zich artistiek uitleven in het ballenbad.
De 'Jong Creatief'-dag wordt afgesloten met een poppenkastvoorstelling 'Kijk eens naar het vogeltje' van straattheatergezelschap 'Alles loopt op rolletjes'. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen, jongeren én ouders (gratis koffiekoek en chocomelk voor alle kinderen)!

In het lichtbruine en oergezellige Café Artistique worden (toevallige) bezoekers van de tentoonstelling en ouders van de aanwezige kinderen uitgenodigd om op een ludieke manier kennis te maken met de geexposeerde kunstwerken/kunstenaars.

Liefhebbers van live optredens en betaalbare drank...VogelFest! Met special guests?

De Eco Urban Crafts Market is ondertussen aan haar derde editie toe. Op deze overdekte markt stellen jonge ontwerpers hun handgemaakte en ecologische creaties voor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 contact-info